Haakse overzetter

Werking van haakse overzetters

Haakse bandoverzetter in bandaangedreven rollenbaan Met de haakse overzetter worden goederen op een rollenbaan dwars op de transportrichting getransporteerd, zonder dat hier een draaitafel voor nodig is. De riem- of kettingstrengen van de overzetter kunnen namelijk verzonken tussen de rollen van een rollenbaan worden gemonteerd. Wanneer het product dan op de baan staat, dan kunnen de kettingstrengen de lading van de rollen tillen om deze haaks over te zetten op een naastgelegen kettingbaan.

Leverprogramma

De haakse overzetters kunnen uit een standaard assortiment, of volledig op maat geleverd worden. De overzetters kunnen worden geleverd met kettingen of riemen, er kan gevarieerd worden in het aantal strengen. De overzetter kan gedimensioneerd worden voor verschillende belastingen en snelheden.

Bovenaanzicht van haakse kettingoverzetter met drie strengen in kettingaangedreven rollenbaan.    Zijaanzicht van haakse kettingoverzetter met drie strengen in kettingaangedreven rollenbaan. Haakse verlengde overzetter in kettingaangedreven rollenbaan
Klik op de afbeeldingen om te vergroten