Leverbare opties voor Palletwikkelaars

Koel- en vrieshuizen
De Borst Palletwikkelaars kunnen worden uitgerust worden met speciale bekabeling en aangepaste motoren zodat deze geschikt zijn voor koel- en vrieshuizen. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie omtrent toepassingen in koel- en vrieshuizen.
Drukplaat
Wordt toegepast voor het aandrukken van instabiele producten. Tijdens het wikkelen wordt de palletlading gestabiliseerd. Deze optie is uitsluitend beschikbaar bij de volautomatische palletwikkelaars.
Snij- en Sealunit
Deze optie heeft een drietal functies; het klemmen, sealen en snijden van folie. Deze drie functies zorgen samen voor een volautomatische werking van een palletwikkelaar. De klem houdt het uiteinde van de foliestreng vast tijdens de start van de cyclus. De snij- en sealinrichting last de buitenste twee folielagen aan elkaar en snijdt de folie aan het einde van de wikkelcyclus. Zowel het snijden als het lassen gebeurt met elektrische weerstanden op lage temperatuur.
Top-Out Topveldispenser (T20)
Top-Out T20, Palletwikkelaar, FoliewikkelaarDe Top-Out topveldispenser maakt stofdicht wikkelen mogelijk. Deze inrichting voorziet in het afwikkelen, afsnijden en plaatsen van poly-ethyleen film op de het product, voor afdekking van de bovenkant. De film voor afdekking van de bovenkant wordt afgesneden door een (koud) mes dat pneumatisch wordt aangedreven. De hoogte van de plaatsing wordt automatisch ingesteld, evenals het moment in de cyclus waarop de film wordt aangebracht.
Top-In Topveldispenser (T25)
Met de Top-In topveldispenser kunnen pallets waterdicht gewikkeld worden. De werking van de Top-In topveldispenser is gelijk aan die van de Top-Out, echter is de inrichting nu geïntegreerd in het wikkelframe.

Beschikbaarheid van leverbare opties
De onderstaande tabel geeft aan bij welke wikkelaars de beschreven opties kunnen worden toegepast.
P17 P1500 P2100 P2300 P2500 P2500HS
Drukplaat X X X X
Snij- en Sealunit X X X X X
Top-Out T20 X X X X X
Top-In T25 X X
Integratie transportbaan X X X X X
Toepassing in koel- en vrieshuizen X X X X X X